Invisible Admin
Брой мнения: 11 Join date: 08.01.2012
 | Заглавие: Edward Maya - Back Home ( CD-RIP ) + превод Пон Яну 23, 2012 2:01 pm | |
| От вчера в едни от най-големите портали за видеосподеляне може да се чуе новото парче на Edward Maya - Back Home. Специално mworld ви предлага да чуете песента както и превод на нейния текст ТЕКСТ i wanna make you happy, this is my desire i wanna make you feel like fire i want you day and night every day of my life i wanna make you happy, this is my desire you're the one who takes me higher i want you day and night every day of my life
feeling inside so close to you in your eyes i felt so good realize i'm loving you i need you just a little bit inside try to fly just a little bit tonight i need you just a little bit inside love is hard to try
i wanna make you happy this is my desire i wanna make you feel like fire i want you night and day, everyday all my life i wanna make you happy, this is my desire you're the one who takes me higher
feeling inside so close to you in your eyes i felt so good realize i'm loving you i need you just a little bit inside try to fly just a little bit tonight i need you just a little bit inside love is hard to find
ПРЕВОД Едуард Мая - Завръщане у дома
Желанието ми е да се чувстваш щастлив... Искам да се почувстваш като огън.. Неистово те желая ден и нощ.. Всеки ден от живота си! Желанието ми да се чувстваш щастлив.. Ти си този,който ме кара да се чувствам добре... Неистово те желая ден и нощ! Всеки ден от живота си!
Чувствам , че вътрешно си с толкова близо до мен.. Виждам се в очите ти...чувството е добро.. ОСЪЗНАВАМ ГО...ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ Имам нужда да бъде още по-близо до теб.. Опитай се да полетиш още малко тази вечер.. Имам нужда да бъда още по-близо до теб! Трудно е да откриеш..ЛЮБОВТА!
Желанието ми е да те накарам да се почувстваш щастлива.. Искам да те накарам да се почувстваш като огън.. Неистово те желая нощ и ден! Всеки ден от живота си!
Желанието ми да те накарам да се почувстваш щастлив.. Ти си този , който ме кара да се извися! Неистово те желая нощ и ден! Всеки ден от живота си!
Чувствам вътрешно ,че си толкова близко до мен.. Виждам се в очите ти..чувството е хубаво.. Осъзнавам...че те обичам Имам нужда да бъда по- близо до теб! Опитай се да полетиш още малко тази вечер! Имам нужда да бъда по-близко до теб! Трудно е да откриеш..любовта!
|
|